SPONTANIA
Your Cart

Activitatile copiilor

Activitatile copiilor

La inghetata – Am plecat la plimbare sa cautam un pui de pisica pierdut. Copiii s-au mobilizat si l-au cautat peste tot, dar din pacate nu au avut noroc. I-am rasfatat noi insa cu un desert dulce si racoros, tocmai bun intr-o zi de vara cu soare.

...................


Sesiune Jasper – Pe masura ce copilul invata, crestem nivelul sedintelor de JSP astfel incat sesiunile de joaca sa aiba o complexitate cat mai mare. In cazul de fata, copilul a inceput sa faca si sa numeasca mai multe actiuni, iar noi ne-am bucurat pentru fiecare lucru nou invatat.

...................


Peisaj de vara – Lectiile trebuie sa fie interesante si sa ii implice pe cei mici daca vrem ca ei sa invete cu placere lucruri noi! Am creat impreuna un super peisaj montan.

...................Delicii pentru copii – Dezvoltarea autonomiei este primul pas in lucrul cu copilul, indiferent ca este tipic sau cu TSA. Dupa ce i-am invatat sa-si prepare singuri un sandwich, am trecut in etapa urmatoare. Fiecare dintre ei a invatat sa isi pregateasca micul dejun format din lapte cu cereale.

...................Joaca cu nisip – Joaca senzoriala este foarte importanta pentru toti copiii, ea aduce foarte multe beneficii! Stimuleaza mintea la nivel profund, dezvolta motricitatea fina si imbunatateste coordonarea mana ochi. M si T au ajuns la stadiul de a se putea juca impreuna cu nisipul si chiar sunt fericiti unul de compania celuilalt.