SPONTANIA
Your Cart

Activitatile echipei

Activitatile echipei


Bebe Fest – Pentru ca stim cat de importanta este interventia timpurie am raspuns “DA” imediat invitatiei de a participa la prima editie Bebe Fest OCC unde am consiliat si indrumat parintii copiilor mici cu privire la etapele de dezvoltare ale copiilor precum si informarea lor asupra semnalelor de alarma in cazul tulburarii de spectru autist.

...................Curs Ma joc si invat – Indiferent ca esti parinte, terapeut sau coordonator, acest curs iti va arata in pasi simpli cum sa sustii sesiuni de invatare intr-un mod distractiv, natural si altfel decat stand la masuta si folosind cartonase. In absolut orice program de interventie comportamentala sau de stimulare a limbajului, bazele socializarii si ale jocului sunt esentiale si trebuie prioritizate, atat in etapa de preterapie cat si ulterior, pentru ca ele nu vin de la sine.

...................Curs RBT – Doua dintre colegele noastre, Andreea si Alina au inceput cursul RBT sustinut de Alina Vlad - Coaching în Autism & ABA Suntem foarte entuziasmate pentru ele. Incercam mereu sa fim cat mai pregatite pentru copiii din centru. Asa cum ei invata zi de zi, si noi trebuie sa fim pregatite din toate punctele de vedere!

...................
Globuri – in fiecare an, in apropierea Craciunului, colega noastra Dana realizeaza aceste globuri absolut minunate. Noi le vindem si marim astfel bugetul pentru cadourile copiilor de Craciun.