SPONTANIA
Your Cart

Echipa

Maria Gioroc
Maria Gioroc
Ea e Maria si ii place sa se joace! Prietenii mari si unii dintre cei mici ii spun “Maru” si este mereu la curent cu tot ce misca in domenii precum ABA, psihologie si Jasper. Dar, intr-un mod miraculos pe care nu l-a descoperit nimeni pana acum, desi toti il cauta, face cumva incat ii ramane timp sa fie pregatita in permanenta cu cele mai atractive jucarii si cu cele mai antrenante idei de invatare. Spontaneitatea e numele ei mic si e evident ca alaturi de ea, predarea capata mereu nuante de jovialitate. Stapaneste de multi ani arta de a face invatarea sa para o distractie pe cinste. Si acum, ghiciti de unde vine numele “Spontania”.
Iulia Dina – Vicepresedinte, Coordonator de programe, RBT
Iulia Dina – Vicepresedinte, Coordonator de programe, RBT
Iulia, pe numele ei de cod “doamna Miky” este, intai de toate, justitiarul centrului. Prima ei dragoste a fost asistenta medicala. Inca indrageste domeniul insa lucrul cu copiii i se potriveste mai ceva ca o manusa. Iulia are acreditare RBT (registered behavior technician) si coordoneaza, alaturi de Maria Gioroc, programele de interventie ale copiilor precum si toata activitatea centrului.
Carmina Sava – Psiholog, Coordonator de programe
Carmina Sava – Psiholog, Coordonator de programe
Carmina este responsabila de partea feerica a centrului. Are un praf magic in buzunare cu care asigura atmosfera minunata si de poveste a centrului nostru. A parcurs cursul de BCaBA in vederea obtinerii acreditarii internationale, organizat de Clemson University Center Behavior Analysis, este psiholog si a parcurs nenumarate cursuri de formare in analiza comportamentala aplicata. Atunci cand nu imprastie praf magic, se ocupa de supervizarea si formarea terapeutilor precum si de coordonarea programelor de interventie ale copiilor.
Maria Baiasu - Terapeut
Maria Baiasu - Terapeut
Maria cu lipici la pici. Blandetea si determinarea ei ne incanta zi de zi. Mereu optimista si gata sa ajute, se straduieste zi de zi sa respecte regulile si instructiunile primite de la coordonatori. Modul in care o face este atat de natural si firesc de ai spune ca detine puteri supranaturale dintre care amintim telepatia.
Roxana Constantinescu - Terapeut
Roxana Constantinescu - Terapeut
Interactiunea Roxanei cu copiii este mereu ghidata de dorintele si nevoile copilului din ea. Mereu atenta la nevoile copiilor, reuseste sa sparga rigiditatea programelor structurate aducand naturalete si distractie in orice sesiune de terapie.
Daniela Sava – Omul bun la toate
Daniela Sava – Omul bun la toate
Dana-Stie-Tot! Asa ne place sa o alintam. Este omul potrivit la momentul potrivit. Pentru ca nu a putut sta departe de interactiunea directa cu copiii, Dana este responsabila de pauzele de recreere ale copiilor, pregateste pentru ei materiale si activitati super interesante, asigura bunul mers al Centrului si ne “trage de urechi” cand nu respectam regulile.
Andreea Raicu – psiholog clinician si logoped
Andreea Raicu – psiholog clinician si logoped
Andreea, fata cu ochii blanzi, atunci cand nu are copii in cabinet, se ocupa de crearea planurilor de interventie logopedica pentru copiii nostri. Este foarte organizata, obiectiva si mai ales empatica cu privire la nevoile parintilor. Cat despre copii, acestia alearga bucurosi spre cabinetul de logopedie de fiecare data cand urmeaza sa lucreze cu ea.
Daria Chirita – terapeut
Daria Chirita – terapeut
Da-i-a, Daia sau Da-a sunt apelativele pe care copiii nostri le folosesc adesea pentru a o chema la joaca. Daria, fluturasul echipei, desi este foarte tanara, trateaza cu mare responsabilitate rolul pe care il are in centrul nostru. Punctele ei forte sunt: fermitate cu blandete si usurinta cu care conduce jocurile si activitatile distractive.
Denisa Dumitrescu - terapeut
Denisa Dumitrescu - terapeut
Denisa repeta clasa a doua. Pe a treia speram sa nu o mai repete intrucat copilul pe care il insoteste are toate sansele sa se descurce singur. Pe langa lucrurile serioase precum teme si lectii, Denisa le impresioneaza pe fetitele noastre cu tinutele ei iar noi asistam cu drag la discutiile lor despre fashion.
Cristina Budulai – terapeut
Cristina Budulai – terapeut
Cristina, enciclopedia muzicala a centrului, stie cate un cantecel pentru fiecare jucarie atractiva pentru copil. Vocea ei calda rasuna adesea in centrul nostru asigurand astfel buna dispozitie a tuturor. Nu rateaza nicio ocazie sa-si arate afectiunea fata de copii, alintandu-i si rasfatandu-i ca pe proprii ei copii.
Ancuta Marotineanu – terapeut
Ancuta Marotineanu – terapeut
Asemeni pompierului Sam, Ancuta este gata oricand sa salveze orice situatie. Atitudinea ei proactiva reprezinta un model atat pentru noi, colegii ei, cat si pentru copii. Ii poti citi in ochi placerea si privirea atenta aplecata asupra celor mici.
Elisa Oprita – terapeut
Elisa Oprita – terapeut
Elisa este atat de creativa incat credem ca intr-o viata anterioara a fost magician. Transforma orice obiect pe care il are la indemana in mijloc de transport pentru copii iar din acest motiv, numele ei apare pe lista de recompense a copiilor. Este un bun observator, reusind sa prioritizeze obiectivele de lucru din planul fiecarui copil.
Laura Petrache – terapeut
Laura Petrache – terapeut
Uneori nu stim cine e mai pus pe sotii, copiii sau ea. Rade si se distreaza cot la cot cu copiii, reusind totodata sa ii invete o multime de lucruri: de la ce culoare are marul pana la cat fac 7 x 6. Pe noi ne-a castigat prin determinarea ei de a cauta mereu contexte noi de predare si prin faptul ca ii incurajeaza pe copii sa fie independenti si responsabili.