SPONTANIA
Your Cart

Implica-te

Implica-te! E mai simplu decat crezi si nu te costa nimic, dar gestul tau poate fi pentru un copil sansa lui unica spre o viata normala!

De ce sa faci asta alaturi de noi? Pentru ca, in multe familii, lupta cu autismul pare o batalie pierduta. Noi luptam alaturi de aceste familii inca din 2013 si stim ca putem ajuta mai mult. Dar mai stim si ca picatura langa picatura se formeaza lacul, iar noi, doar impreuna, putem face acea diferenta prin care sa se schimbe ceva in bine. Iar astazi este la indemana oricui sa ajute intr-o astfel de cauza, chiar si fara sa cheltuiasca suplimentar bani sau timp. Poti sa fii la cateva click-uri distanta de a schimba viata unui micut aflat in dificultate. Poate pentru tine e greu de crezut ca un simplu gest schimba ceva in mod considerabil in bine, dar noua, experienta ne-a demonstrat ca este posibil. Asa ca ne-am propus sa o facem din ce in ce mai bine si pentru cat mai multi copii. Dar pentru asta trebuie sa atragem cati mai multi oameni cu suflet mare, care sa ii sustina. Speram ca si tu esti unul din ei. Noi stim ca impreuna suntem mai puternici si ca putem sa schimbam ceva in bine in dreptul nostru. Si suntem convinsi ca si tu o stii.

Asadar, noi suntem o asociatie nonprofit ce isi doreste sa imbunatateasca calitatea vietii copiilor si adolescentilor cu autism sau alte tulburari de dezvoltare, prin sprijinirea familiilor si oferirea servicilor de interventie de calitate, sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor abandonati sau defavorizati prin asigurarea rechizitelor scolare, dar si prin consiliere  si sustinere psihologica. Iar tu esti acel om care poate sustine tot acest demers. Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi la ceea ce te inconjoara!

Cum o poti face? Iata cateva dintre variante:
✅ Redirectioneaza cei 3,5% din impozitul pe salariul tau. Asta nu implica sa scoti absolut niciun leu din buzunar, ci doar sa completezi un formular (dureaza 3-5 minute), astfel incat o mica parte din impozitul oprit de catre stat din salariul tau va ajunge la un copil, si nu la stat.

✅ Fii unul dintre voluntarii nostri! Daca esti talentat la pictura, muzica, dans, lucru manual etc. sau pur si simplu vrei sa daruiesti timp si buna dispozitie acestor copii, vino alaturi de noi la activitatile de socializare.
Completeaza forumularul de contact  - aici as vrea sa fie un formular de contact sau cand selectezi aplica sa-l duca direct pe pagina de contact.

✅ Daca ai o firma, poate stii deja ca exista o lege a sponsorizarii - sponsorizare ce se desfasoara pe baza unui contract incheiat intre sponsor și beneficiar, care consimt asupra mijloacelor financiare si a bunurilor materiale care se acorda ca sprijin, precum si asupra duratei sponsorizarii. Astfel, persoanele fizice sau juridice care datoreaza statului roman, conform legislatiei în vigoare, un impozit pentru un venit realizat in Romania, dar care efectueaza sponsorizari in domeniile prevazute la art. 4, beneficiaza de reducerea venitului impozabil cu echivalentul in lei al sponsorizării. Pe scurt, un mare beneficiu si pentru compania ta, cum ar fi: 20% redirectionati care Spontania, iar tu nu mai platesti TVA-ul catre stat aferent acelei sume;

✅ Daca firma ta produce sau vinde ceva ce pentru Spontania este considerat consumabil, poti dona in produse (de la hartie igienica, produse de curatenie sau de birotica pana la jucarii sau echipament IT);

✅ Daca esti artist, daca prestezi sau vinzi produse sau servicii, poti organiza sau poti determina pe altii sa organizeze alaturi de noi evenimente caritabile – asta ar fi un dublu avantaj, atat pentru tine cat si pentru micutii inscrisi in asociatia Spontania: tu iti faci publicitate si cunosti alti oameni binevoitori, ai deschidere si vizibilitate, iar fondurile stranse ii ajuta pe copilasi sa vina la terapie;

✅ Doneaza, pentru ca donatia imbunatateste calitatea vietii persoanelor aflate in suferinta. Poti alege sa sustii financiar terapia unui copil cu tulburari de dezvoltare sau poti sustine un copil cu o situatie financiara deplorabila prin donarea de rechizite scolare, hainute, jucarii, etc.;


✅ Poti dona in contul nostru deschis la BCR RO77RNCB0304137572990001 sau direct la sediul din Strada Ienachita Vacarescu nr. 22B, sector 4 Bucuresti. Desigur, vei primi chitanta sau vei putea inmana personal bunurile copilului pe care vrei sa il ajuti (sau centrului, in functie de caz - asiguram transparenta).