SPONTANIA
Your Cart

Terms & Conditions

Termeni si conditii de utilizare site, politica de confidentilitate
Site-ul www.spontania.ro și toate serviciile aferente acesteia sunt deținute și administrate de către Asociatia Spontania – Interventie in Autism. Accesarea site-ului www.spontania.ro presupune acordul dvs. cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Acesti termeni si conditii pot avea modificari pe perioada de functionare a site-lui iar dvs. aveti responsabilitatea sa accesati si sa verificati acest document in momentul in care il accesati. Tot continutul site-ului este protejat prin legea dreptului de autor, prin urmare, este interzisa reproducerea, copierea, distribuirea materialelor de pe site, indiferent daca pentru un scop direct comercial sau de oricare alta natura materiala/financiara, fara acordul scris prealabil din partea Asociatiei Spontania – Interventie in Autism.
Incalcarea termenilor si conditiilor

Asociatia Spontania – Interventie in Autism isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fara nicio notificare prealabila, accesul la platform spontania.ro persoanelor care incalca oricare din termeni si conditiile din prezentul document.
Legislatie si reglementari

Accesul utilizatorilor si folosirea de catre acestia a site-ului www.spontania.ro si a serviciilor conexe sunt guvernate de legislatia romana in vigoare.
In cazul in care plangerile sau litigiile legate de utilizarea si functionarea acestui site, a continutului sau si a materialelor prezentate nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, acestea vor fi guvernate de legislatia romana in viigoare si supuse spre solutionare intantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei.

Descrierea serviciilor
Site-ul nostru va pune la dispozitie informatii in scop informative general si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatii sa fie exacte.

Accesul si utilizarea paginii spotania.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapod mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatii prezente pe spontania.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozotia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridical care va accesa pagina. Puteti copia si tipari contnutul paginii spontania.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara interntii comerciale. In orice alte situatii, continutul site-ului spontania.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al Asociatiei Spontania – Interventie in Autism.

Politica de confidentilitate
Asociatia Spontania – Interventie in Autism poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, date referitoare la modul in care utilizati site-ul precum si alte date pe care le furnizati in mod direct in sectiunea de contact/intrebari/reclamatii.

Daca sunteti client al site-ului, Asociatia Spontania – Interventie in Autism prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de catre Asociatia Spontania – Interventie in Autism, prin intermediul site-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privid modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal in vederea imbunatatirii experientei oferite de site. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Asociatiei Spontania – Interventie in Autism de a imbunatati permanent experienta utilizatorilor site-ului.

Durata pentru care va prelucram datele:
Asociatia Spontania – Interventie in Autism va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Asociatia Spontania – Interventie in Autism poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Asociatia Spontania – Interventie in Autism in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului ori catre autoritatile publice, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

Pentru administrarea site-ului
Pentru mentinerea, personalizare si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor.

Pentru trasmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege

Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Asociatia Spontania – Interventie in Autism utile in legatura cu continutul site-ului si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Asociatia Spontania – Interventie in Autism nu poate garanta si nici controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Pentru orice intrebari suplimentare sau nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.