SPONTANIA
Your Cart

Training

Training

Sa inveti e important pentru tine, dar sa stii, e important pentru toti cei din jurul tau: pentru copilul tau, daca esti parinte, pentru copiii cu care lucrezi, daca esti terapeut. Tocmai de aceea, consideram ca este crucial sa intelegi, chiar daca esti parinte, procedurile implementate pentru micutul tau si scopul lor, asa cum sunt gandite de catre specialist.

Pentru ca astfel poti aduce multe beneficii interventiei si recuperarii – implicarea ta este ceva ce nu poate sa substituie nimeni. Sa fii instruit in bazele ABA inseamna sa poti identifica acele momente si situatii in care sa interactionezi eficient si constructiv cu micutul tau. Odata ce vei incepe sa participi si sa te implici activ, dinamica si progresele micutului iti vor da energia de care ai nevoie ca sa mergi mai departe. 

Suntem aici sa te sustinem si sa impartasim din experienta noastra. Impreuna putem face ca ceea ce parea imposibil sa devina posibil. Incercam sa acoperim cat mai mult din ariile care ridica dificultati terapeutilor ABA sau parintilor micutilor cu autism. De aceea, organizam periodic cursuri de formare pentru parinti si terapeuti.


Despre metodele de training pentru echipe, terapeuti si parinti, va putem spune ca:
✔Partea teoretica este intotdeauna urmata de exemple practice si de cele mai multe ori organizam practica in sesiunile imediat urmatoare partii teoretice, cu copiii (la fel ca in cazul unei coordonari la domiciliu)
✔Cursurile sunt interactive - participantii identifica diverse notiuni predate in scenarii ipotetice, iar apoi se gasesc posibile rezolvari
✔Cursurile sunt nisate – pe joc, stimularea limbajului, abilitati de grup, etc


✔Curs tehnician ABA – in curs de actualizare
✔Curs Ma joc si Invat – in curs de actualizare